Ingenaning..

Jag har faktist ingen aning om vad jag ska skriva här.. det händer ingenting i mitt liv!
Men.. kan väl skriva lite om julafton..
Vaknade, kollade på julkalender08.se direkt! Sen så fick jag öppna nå julklappar av pappa och christine, eftersom dom skulle fara iväg.. skulle inte fira jul med dom asså O.o.. Och jag fick en jacka, kudde och 200:- på mobilen. Sen så va det lite segt, kl va väl 10 eller nåt sånt och dom hade farit, och jag skulle gå upp till moster kl 1 så jag satt och kollade bel-air tills dess typ :) Sen drog jag dit, va där först av alla också, tror att mormor o morfar kom vid halv 3 tiden.. Och jag och min kusin satt och nötte guitar hero innan dom kom.. (känns underbart med att få 53% på medel -.-) aja.. Mamma, mormor, morfar, storebror och kurt kom. Och jag tror bara det är jag o min kusin som är normala i släkten.. bara vi som kollade på kalle nästan, storebror kollade lite, morsan drog därifrån direkt O.o.. Och det va bara jag o han som såg Kan du vissla Johanna. Och det är ju det som är viktigast på julafton! :O.. Aja, sen va det dags för julmat (som är det viktigaste på julafton!......... (a) haha aja, tror inte jag käkat så mycket julmat nångång faktist :).. Och sen va det såhär segt igen, kedje rökte ganska fint.. Och sen dags för julklapparna, och moster aina och sven som fick första julklappen, en soda stream! sen fick mamma o kurt en julklapp, en soda stream! sen fick storebror en julklapp, en soda stream! sen fick mormor och morfar en julklapp, en soda stream!... det tycker jag faktist va väldigt roligt :).. Eftersom mormor och morfar gav bort 3st så fick dom en tillbaka :).. dock så fick dom en bättre också.. men skit samma.. Aja.. Pallar inte skriva nåt mer nu :(.. Vad jag fick i julklapp är ovisentligt, så ni får väl fråga eller nåt.. Pallar verkligen inte skriva mer..

Ska försöka kicka ny låt snart, känner att det var ett tag sen..

Pejjz /n
s <3

Musikvideo

nixy, Toni & Danne - Det är klart




Shiiiet!

Asså.. jag vet inte vars jag ska börja.. Igår var det som "öppet hus" på skolan där vi visade upp alla musikvideos som vi har gjort i våran klass och så, och direkt när jag kommer dit kommer markus (våran lärare) och säger "nixy du ska snacka o presentera videorna ikväll va?"
- "va? ne, måste jag?!"
-  "Jaa, det måste du"


Och det var ju ganska så pinsamt det, sen så kom caldon o skrev ner vad jag skulle säga och så.. eller vad vi skulle säga, jag tvingade med mig toni att vara med mig att snacka också :).. Dock så var han ganska så mer nervös än mig, lite synd om han faktist :(.. Aja, drog igång och började snacka och först var det förra årets vinnare som skulle visas upp, och det gick väl ganska bra.. och det första jag sa när jag fick micken va "schyy, nu är det dags för tagning" blev heeeeelt tyst i hela bauer, förutom daniel som va längst bak och började asgarva :).. (ni förstår om ni hört låten eller ser videon)

Sen så kom jag på att jag glömt att presentera mig för alla som va där, så efter första videon (förra årets vinnare)
gick jag fram och presenterade mig och fick applåder så fort jag sa att det va jag som va nixy :).. haha nemen :D.. aja, sen så var det så att caldons dansgrupp The Firm hade en video som också skulle visas upp, och då visade vi den och så, och sen skulle vi tveka lite efter deras video och säga att dom knappast var sådär bra och att dom måste klippt mycket och det var alldess för mycket effekter och att dom inte va så bra egentligen och så :P.. Och efter det så dansade dom live bara för att visa vad dock gick för :)

Och sen kom det värsta, våran video skulle visas.. ojojoj.. aja, efter våran video så applåderade alla och jag går fram efter alla har applåderat och säger "men det var ju bra, värt en applåd!" alla applåderar igen, och jag säger "en STOR applåd!" det blev helt tyst, kändes som att det var öken eller nåt, haha tror jag gjorde bort mig lite där :).. aja, efter det så skulle vi ju fortsätta snacka och vi hade en lapp vi skrivit ner vad vi skulle säga och så, och självklart glömmer toni den lappen där vi satt.. tur att vi kom ihåg vilka som var efter bara xD

Aja, när röstningen var slut och jag skulle presentera vinnarna och tacka alla för att dom kom och tacka alla som hjälpt oss med att kunna göra videorna så kallar jag fram caldon (våran koreografi/dans lärare under projektet) till scenen. Och det skulle jag aldrig har gjort, jag säger
- "En stor applåd till Caldon! Utan honom skulle vi nog aldrig klara av det här, han gjorde det möjligt"
Och Caldon sliter av mig mickrofonen och säger
- "Vill ni se dom här två dansa?!"

Och jag tänker "nej men vafan?! är han galen, han kan inte vara seriös :O.."
Caldon: "Vi ska sätta dom på plats, vi ska se vad dom går för!"
Och Toni går och sätter sig direkt, han har skadat ryggen så han kan inte dansa alls.. jag står där, helt ensammen med caldon och han drar igång nåt beat och pumpar hårt som fan.. alla börjar skratta.. och jag tänker "äh vafan!" och kör koreografin som vi har lärt oss under caldon's lektioner :'D.. Och jag tror faktist inte det var många som trodde att jag skulle klara av det :) Men jag är ju bäst så självklart klarar jag det ;) Och jag tror nog jag fick fetast applåder då :D.. (ca 200 pers som var där och såg det btw :') )
Sen tar jag mickrofonen och säger "Ni som inte röstade på min video ångrar er lite nu va?!" haha aja.. Vi vann iallafall inte, men tror det inte var långt ifrån 1:a plats :).. Vinnarna va Erika och Tuzz grupp som gjort musikvideo på "Nomy - I miss you" och den var faktist ganska bra, dom förtjänade att vinna :)..

aja, börjar skriva alldess för mycket nu.. Kommer med ett nytt inlägg med bara länkar till våran muskvideo för er som är intresserad :)..

P.S. Måste bara citera cecilia lite "det är bara nixy som är hiphop!" :']

Pejjz /n
s <3

Shit

Nästan glömt bort min blogg, förlåt allihopa :(.. nog ingen som läser ändå.. känns bara onödigt att blogga.. vet inte ens varför jag bloggar :S.. vet inte vad jag ska skriva ens O.o..

  • Musikvideon uppskjuten till 17:e istället för 10:e
  • Ny låt (som ska användas i musikvideon) finns här (längst ner)
  • Och mycket julradio och lussebullar med lite julmust på toppen!


Saknar sandra lite nu också, träffade hon bara i söndags :/ träffas alldess för lite, vill va med dig så mycket mer.. men vad kan man göra..

aja..

Pejzz /n
s <3

RSS 2.0