Design

Yes, har kommit fram till att min blogg design suger, så finns det nån som är villig att fixa i ordningen den snygg? Gör jag det själv blir jag bara missnöjd, så nån som har lust?

Rubrik?

Måste väl länka till resultatet på vanliga reklamfilmen också antar jag? aamen det bjuder jag på!.. har förövrigt jävligt tråkigt just nu, träffat sandra typ 2 timmar på 2 veckor.. känns jävligt surt asså.. men vad kan man göra?....

aja, varsågod


Gäsp!

Ajo, hej! Ett tag sen, känns meningslöst att skriva blogg när det inte är någon som läser, men sandra tjatar på mig att jag ska skriva för att hon ska skriva.. så det här är lite desperat! :O.. Menmen.. har väl inte hänt så mycket.. Mitt liv är helt ointressant och värdelöst.. Men vi har börjat på en reklamfilm i skolan, ska vara klar på fredag.. lastar lite fail från det vi filmat hittils. Men.. vad är ni intresserad om vad jag ska skriva? :S.. fan ge mig tips, har ingen egen fantasi eller nånting, säg vad ni vill läsa så kanske jag kan börja skriva lite oftare.. händer ju fan ingenting på den här sidan nu.. aja..


Pejjz /n
s <3

RSS 2.0