Musikvideo klar.

Japp, den är färdig, och inte så jävla bra som jag trodde den skulle bli.. men den får väl duga, och vet inte vad jag ska skriva.. va med sandra i torsdags vilket vad mücket müsigt :) och ja.. jobbar på för fullt med den andra musikvideon i skolan som för övrigt släpps den 10e, så nu har ni nåt att längta efter :).. och just nu sitter jag o smaskar på en lussebulle och klagar över apbergets nya design.. aja..


nixy & Conversation - Session from nixy on Vimeo.

Pejjz /n
s <3

EMO!!

Hejhejhej! Har inte hänt så mycket sen sist faktist, kommit fram lite på musikvideon i skolan, tror det blir ganska nice faktist, sen har vi spelat in videon till "nixy & Conversation - Session" klart nu, får se hur det blir, kan bli bra.. kan bli dåligt osv.. Och jag har inga pengar på mobilen längre nu heller.. tycker ni kan ta o sätta in en hundring till mig :].. känns enormt tomt att inte kunna smsa med sandra :/.. Och jag vet inte riktigt vad som hände idag.. erika satt o sa att toni va emo och att hon va emo, sen sa jag att jag också ville va emo men hon sa att jag inte fick :(.. men jag ville så gärna så erika gjorde mig till emo :) va lite halv jobbigt när unger 2/3 delar av hela skolan skrek "nixy! äru emo?!" eller "emo jävel" hela tiden.. tror inte jag skulle kunna klara av att leva upp till den perfekta emo-kulturen, kan bli lite svårt.. Men nog om det, jag och sandra har varit tillsammans i två månader idag, grattis till oss! (yay!).. och jag vet inte vad mer jag kan skriva.. kommer inte på så mycket just nu.. låten till musikvideon är klar och kommer nog upp den 9:e för er som är intresserade.. men nu pallar jag inte skriva nå mer, ska smutta vidare på min jolt.. eller pepsi.. vet inte vad jag ska välja.. jolt är godare men pepsin är redan öppen.. jag får ta o blanda.. nemen.. bye!

Pejjz /n
s <3


Musikvideo

ajo, skrivit klart text som ska användas för musikvideo som vi ska ha i skolan ;D Kommer nog bli riktigt roligt, dock ganska svårt att komma på vart vi ska vara o så under videon.. blir nog lättare när låten är klar, ska nog spela in senare idag eller imorgon. Jag, toni will och danne är det som står för låten :].. Vi behöver bara en reff, then we are good to go.. och i helgen ska jag göra en annan musikvideo också, på min och jans låt "session", får väl se hur det går.. dock inte direkt så taggad på det, känner mig enormt stressad över skolan just nu också. men allting löser sig väl till slut :].. Saknar sandra enormt mycket också :/ hoppas jag får träffa henne imorgon :D.. Och sen så är det väl några som tror att jag är död också.. förstår inte varför ingen tror på att jag är död :O.. Jag är fan halvdöd så.. Aja, pallar inte skriva mer just nu :P.. Men sandra har gjort en jätte söt bild :'] dock vänstra sidan av bilden som är söt :)

Pejjz /n
s <3

Förlåt!

Förlåt för att det va så länge sen jag skrev blogg :O.. Vet inte riktigt vars jag slutade.. men jag har iallafall en bra ursäkt till varför jag inte skrivit O.o.. jag har köpt wow! (ja, förlåt sandra :( ) Jag kunde faktist inte köpa det själv, gav väni 200:- så fick han köpa det åt mig, visste att jag inte skulle klara av det själv (a).. aja.. Har väl hänt en del, slängt omkring dennis som en jävla vante lite nu o då på skolan, håller på med en musikvideo i skolan.. Håller på att skriva text till en låt jag, danne o toni will ska göra.. lär bli ganska nice tror jag. Och i fredags kom sandra hit och myste! vi såg hostel 1-2 och nästan the fog.. råkade ju dra hem fel version av the fog, sen kollade vi kanske halva av den innan vi kom fram till att den sög fetast.. tankade andra och sen skulle vi se den men råkade somna, såg väl nästan klart hela när vi vaknade istället :P.. eller ja.. vaknade o vaknade.. tog en bra stund innan vi såg den, men vi har ca 10min kvar o se av den :).. Och det är faktist jävligt roligt att jobba med green screen! ni har väl inte missat filmen toffe gjorde? Finns i förra inlägget annars ;).. Aja, har inte skrivit så jävla mycket men pallar inte skriva nåt mer heller :P.. haha kommer väl inlägg när jag har tid :)

Pejjz /n
s <3

Ukulele

Klockan är mycket, orkar inte skriva nu.. Men kommer ett inlägg imorgon så får ni läsa då om vad som hänt :).. Dock så bjuder jag på en video som toffe gjort (på mig) med green screen och lite roligt.. Men mer om det imorgon..

Pejjz /n
s <3

trevligt, trevligt!

Hejhej! jag vet att ni har saknat mig så ni behöver inte tjata! :)

i fredags så kom sandra hit! :D höjdpunkten med den dagen kan jag ju lova :) och jag vet inte vad jag ska skriva..... haha :P.. aja, såg några filmer med sandra och bara myste, och hon va tvungen att ta 10 bussen nästa morgon (som vanligt :( ) och ja.. hände inte ett skit under lördag, men idag så var det ju enormt nice, vaknade halv fyra, trött så in i helvete.. eller va det halv fem? haha, vaknade sent iallafall, sen jag typ duschat, kollat bel-air, photoshoppat lite.. och designat sussir's blogg :P enormt trevlig dag det här O.o.. Tror det blir bel-air snart igen, sitter o tankar Boyz II Men - Winter Reflections just nu, måste ju få lite ghetto christmas songs! haha :').. aja, vet inte vad jag ska skriva.. typ.. avguda mig? O.o.. nemen, ska tydligen ha musikvideo-projekt nästa vecka i skolan, och jag daniel och toni skulle tydligen göra en låt att göra musik video till också, blir väl till o stressa fram text o leta beat som satan då.. blir väl jag som får hitta beat antar jag... Sen så blir det nog en musik video på "nixy ft. Conversation - Session" också eftersom robert behövde nån att göra musikvideo åt.. så blir väl att jobba lite med den också, sen måste jan ta sig ner till övik också.. men det löser sig väl det till slut.. aja, nu är det alldess för jobbigt o skriva.. kmr väl med ett inlägg imorgon..

Pejjz /n

s <3

hittade en enormt konstig bugg på min msn för ett tag sen också :S
det är ju nåt konstigt fel, hjälp mig fixa? :/


Jag orkar inte!

Finns mycket jag kan säga om den här dagen asså, jävlar så värdelöst, allt har gått åt helvete..


Började med att jag nästan försovde mig, trött som satan på bussen och somnade direkt.
Kom till skolan och första lektionen är ju självklart matte, helt värdelöst, och inte nog med det så kommer jag fram till att jag har idrott på eftermiddan också, värre kan det väl fan inte bli? jo tydligen, stefan kom till skolan... Men nu kan det väl fan inte bli värre än vad det redan är? Jo, daniel råkade att nästan ha sönder min ena hörlur till mp3n.. men nu blir det väl såfan inte värre än såhär? Inte en jävla pingisboll som finns när man ska spela.. jag o daniel va tvungen o springa till team sportia på lunchen för o köpa >.<.. köpte sex stycken så nu ska jag fan klara mig O.o.. aja, idrotten va kung iallafall, tror att narup älskade min outfit :].. För er som vill veta så fick vi en t-shirt för att det va typ ingen som hade idrotts kläder, och självklart så fick jag har small t-shirt som är enormt liten, så jag tar och gör sådär snyggt med t-shirten, tar tag längst ner, och stoppar igenom hålet för huvet.. aja, ser väl nästan ut som... en stor bh eller nåt :S.. aja, narup såg min mage hela lektionen vilket han nog inte var så stolt över, men han sa att jag var lite söt :)...


och kom på vad hemsidan hette för jukalendern nu också! och en grym trailer :D
http://www.julkalender08.se/



aja, pallar inte skriva mer nu.. saknar sandra :(
Pejjz /n
s <3


P.S. OBAMA FOR PRESIDENT!

ajo tjena fan

den här dagen har varit riktigt riktigt seg!

Såg
klart alla avsnitt av lost igår kväll också, blir väl tillbaka till bel-air nu igen! :P
och ja, hände inte så mkt igår så jag skriver väl om idag istället O.o..
Typ inte en käft på bussen i morse, som brukar vara full så in i helvete annars. Aja, kom till skolan och det va nästan helt dött där, alla människor verkar vara helt jävla borta :S.. menmen, hade rörlig bild på första lektionen och jag spelade in den sista speaker rösten till innebandy filmen (som ni inte ska se!) sen så kollade vi på några filmer där också, har fått någon.. vikarie eller vad man ska säga, en snubbe som ska bli lärare iallafall som verkar grymt schyst som ska vara med oss i tre veckor och efter jul. Han och hans polare håller på med en julkalender också, fixar länk till deras hemsida imorgon, dåligt minne just nu.

Sjukt
äcklig lunch på skolan idag också så blev inget käk för mig, blev två jolt och massa pingis istället, riktigt mys!
Sen andra lektionen.. vette fan vad vi hade för lektion men vi skulle jobba i flash iallafall, och jag mådde extremt dåligt då, ont i huvet och mådde allmänt dåligt bara.. for hem med två bussen och satt och softade med lite bel-air och några feta ostmackor, sen spelade jag några extremt grymma msn spel med sandra också, det är enormt roligt!.... (a).. haha, aja, senare så kom maran hit och vi satt och försökte vara lite söt, men det gick ju som det gick.. och nu är vi framme vid vad jag gör just nu.

Både jag och sandra tyckte att det va konstigt att vi hade kläder på oss när vi satt i cam, så jag slet av mig mina kläder direkt, sitter just nu naken, men hon bestämde sig visst för att behålla sina kläder på.. dålig stil det här alltså! ska jag komma ihåg! :(.. aja, pallar inte skriva mer nu.. Mitt liv är tråkigt men ni läser ändå min blogg, alltså älskar ni mig.. bra perfekt, kommentera!

Pejjz /n
s <3

lastar bilder på
posefittaväniväni


och
posefittaväniväniväni


RSS 2.0