ajo hej

va ett tag sen jag bloggade.. kanske dags för ett nytt inlägg nu..
aja, va med sandra i tisdags, hon kom vid sju tiden, och vi nötte några saw filmer, somnade dock under 4:an.. som vi måste se också! :P.. aja, hon va tvungen att gå upp vid 9 tiden för att följa med malin till stallet o göra nåt O.o.. sen så satt jag väl o degade fram till halv sex typ, då gick jag o mötte väni, chet och tobbe när dom klev av bussen, skulle på fest hos erika :D väldigt trevligt där också, lagomt med folk, inte för mkt o inte för lite :) och jag vart väl lagomt onykter också, hoppas ingen tycker att jag va otrevlig bara... aja, väni och chet följde med mig hem sen, och chet fick en ostmacka utan ost (osten va slut (a)) och jag och chet somnade väl ganska snabbt då iallafall..... kom på en grej nu, finns mkt som hänt och ganska lite som jag skriver om.. aja, ni får väl fråga om ni undrar nåt mer.. aja, chet vaknade först tror jag, och jag sist.. chet for hem ganska tidigt efter vi vaknat, men väni stanande en stund och vi va hemma hos mig och myste, väni bjöd på pizza, och senare på kvällen var vi med sandra och malin, hur mkt mer mys kan det bli än så? Och dom var väl hos mig i ca 2 timmar, sen va dom tvungen o gå, och 10 minuter efter dom gått va väni tvungen att åka också :( men väni är ändå mysigast :).. och jag fick träffa sandra en stund idag innan hon skulle fara till stan också :].. dock så saknar jag henne redan nu och vill vara med henne hela tiden :/.. Kanske ska säga att jag hämtade ut två st t-shirts XXXXL idag också.. dock inte så stora som dom låter, trodde faktist dom skulle vara mycket större. Har nog tappat några trogna läsare av min blogg nu också för att jag inte skrivit på ett tag O.o.. aja, orkar inte skriva mer nu iallafall..

How blessed I am that you are in my life
Not a day goes by when I do not think of you
You make everything alright
To you I do not have to prove myself
For you know me
I love you

How blessed I am that you are in my life
How honoured I am to be a part of yours
Memories made and shared
With you the one I love
My friend, my lover, my queen
'Til the end
'

Pejjz /n
s <3



Följ min blogg...

Följ min blogg med bloggkoll

Älska hiphop kidz <3

Hej igen! saknat mig? :)

aa, vaknade ganska sent idag.. eller ja, vid ett tiden, drog i mig en cappuchino och tre mackor till frukost, underbart :D.. eller nåt.. aja, kollade om jag fått svar på om mitt användarnamn skulle vara återställt på apb än, men hade inte fått nåt svar.. så snackade med supporteransvarig och hon sa att det skulle bli fixat imorgon under dagen, verkar ju lovande det iallafall :) sen så beställde jag två st t-shirts som jag får gratis frakt på! den här dagen verkar ju underbar :).. aja, duschade innan också.. jag var helt naken i duschen.. ganska läskigt, såg min kropp i spegeln :|... aja, tillbaka till livet igen, blir ganska less på p12or som verkligen tror kunna sig saker om hiphop, säkert många som tar åt sig när jag skriver det också.. det borde ni göra, att ha för stora kläder och köpa bling bling och prata på att visst sätt gör inte att du blir hiphop, det ändrar din klädstil. Men att leva upp till din klädstil kan bli svårt. Lovar att om 2-3 år så kommer kidzen inte ha hiphopkläder längre.. då är hiphoppen död för dom, anser det som en mode-fluga.. get a life njubz. Ne nu ska jag inte klaga på smågrabbarna, kanske kommer och knackar på mitt fönster en vacker dag så jag får ta o skärpa mig.. men jag vet inte riktigt mer vad jag kan skriva. Känns lite tomt utan skola nu faktist, saknar inte skolan o så.. men jag saknar personerna i skolan, måste klara mig utan dom :(..
nixy vill vara med sandra också <33


Pejjz /n
s <3

Inte hänt mycket..

Idag har det inte hänt så mkt, dock trevligare dag än igår iallafall :P Va vaken i kanske en timme, sen så kom söt lippo på besök :) men han drog nästan lika snabbt som han kom :P så jag kollade på ett bel-air avsnitt (grymt ofc). aja, lippo kom tillbaka efter en stund och stannade här och åt upp mina chips typ.. sen snodde han hår vax och drog iväg igen O.o.. sen satt jag väl typ och degade vid datorn och stör mig på att TTi är nere, jag behöver fler lost avsnitt! sett två stycken avsnitt av lost idag också, ganska halvmysigt, och vid sex tiden kanske så kom zmoker, daniel och maran hit :O.. va läskigt när daniel stog och hoppade utanför min ruta :(.. aja, kollade på bel-air gick till ok och typ chillade bara.. kallt som fan ute idag också, läskigt kallt :P..  Sen har jag väl bara suttit vid datorn nästan hela tiden.. vill verkligen inte gå ut heller, kallt så in i helvete.. ajo, glömde skriva förut att jag fick tillbaka min ring av fisk också :P som har legat hemma hos han i ca 2½ år eller så, fortfarande i samma skick :)... trodde inte jag skulle få se den igen :P.. aja, pallar inte skriva mer nu :P..

zmoker hittade iallafall en riktigt ful mobil med 8 megapixel kamera O.o
Pejjz /n
s <3

Sämst lördag

Det här måste nog ha varit den sämsta jävla lördagen jag har varit med om. Det har inte hänt nånting vettigt alls idag.. Enda som är bra med den här dagen är att jag vaknade upp med sandra i morse :).. Och sen har det helt och hållet inte hänt ett skit.. är ensamen hemma, käkat två korvar till middag, lyssnar på musik.. Har bara sett två avsnitt av bel-air idag och ett avsnitt av lost, har enormt tråkigt med andra ord. Det va ju riktigt tråkigt att sandra va tvungen att fara så tidigt i morse :/ blev helt ensamen. klockan är halv åtta nu.. och jag har ingen aning om vad jag ska ta o hitta på.. sitter här och typ dör eller nånting, vet inte ens vad jag ska skriva här... sitter o bråkar med seb på msn nu.. han verkar ju inte fatta att det inte går o skicka bilderna.. men.. aja.. fan vet jag.. inte en jävel som har ringt eller hört av sig idag heller, hur jävla sämst som helst, ligger alla bakis döda i nån buske eller? Jävla människor! tror jag håller på att somna nu också, vad ska jag ta mig till?.. jag vet inte.. menmen.. Jag o sandra har varit tillsammans i en månad och en dag idag! (fett coolt!). Jo just ja, en sak har hänt idag.. typ en unge på 5 bast försökte dra ner byxorna på mig stog i kassen på ica, fråga mig inte vad han ville.. Fyfan.. vad ska jag se.. lost eller bel-air?.. kanske ska se en film? ne jag har ingen aning........ Aja, va ju o tränade med lippo i torsdags också, glömt o skriva det förut.. men det enda jag kan säga är att jag älskar han vackra kropp (bilden).

Och nu pallar jag fan inte skriva mer.. kan sluta med en liten fråga här, den som gissar rätt först får en kram/puss.

Vem brukar blanda komma med punkter såhär? .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Pejjz /n
s <3

fredaaaaaaaaaag (med många a)

HEEEEJ!

Haft ont i huvet exakt hela jävla dagen idag, hade inga pengar i morse så det blev fan ingen jolt heller (my day was ruined) men under lunch så fick jag tbx mina pengar av fisk, jolt för hela slanten!.. eller ne.. bara två stycken, men ändå :) och jag tänker inte skriva att jag va med dennis idag, för jag träffade han bara små stunder.. FAAN! nu skrev jag om han.. aja, han blir väl nöjd ändå -.-... aja, gjorde en riktigt snygg illustrator bild på skolan idag, helvete så snygg den kmr bli, sen skulle vi gå ut på stan o intervjua folk på andra lektion.. fan vad många namn jag fick..... (a)... aja, hade ont i huvet o hängde inte med så mkt idag, men fick två alvedon av annika i kiosken, hon är en liten ängel den personen :) Och just nu sitter jag o dunkar högsta volym på "Gudde - Nytt år, ny tid" grymt skön låt, och sitter o väntar på att sandra ska komma till husum också.. hon kmr dock vid sju tiden, men helvete, tiden går fort när man sjunger med till den här låten.. eller.. kanske iallafall.. jag vet inte.. har mycket tråkigt just nu iallafall, behöver nåt att göra.. tror jag ska starta photoshop och överaska världen med ett nytt underverk! ne, pallar jag inte nu, musjäveln hoppar ju fan upp o ner på musmattan när jag jag pumpar den här låten så det skulle aldrig funka.. Kanske ska ta o se på I ditt ansikte istället, orkar inte se lost just nu (a). Och ibland känns det väldigt konstigt att skriva blogg, när jag skrivit jätte långt känns det som 6 rader.. och nu känns det som jag suttit o skrivit i en timme och inte ens i närheten av mina andra inlägg.. aja, hoppas ni gillar att läsa min bloggoggoggogg iallafall :) men kommentera nån gång också, jag är en mysig person! (: ajo just ja, höll nästan på att glömma det "viktigaste" skulle byta namn på apberget för att få ett litet "X" på "niXy", och va tvungen att byta till nåt annat för att byta tbx till nixy sen, bytte till Gluskepösklä, och självklart går det inte att byta till nixy igen.. något less! aja..

Pejjz /n
s <3


sliten

Men hej!
Ni älskar mig, så är det bara. Jag försovde mig i morse.. eller.. inte mitt fel, farsan försovde sig för att gå upp o väcka mig så han tog på sig att det va hans fel :D och kom till skolan, fick tbx matte prov som jag gjort.. ig -.-..... ajo, matten hände inget speciellt, såg på nån skit jävla dålig värdelös skit jävla film.

Kirrade pengar på luren under lunchen iallafall, och ja dennis jag gick med dig till hemköp (happy?)

Andra lektionen va idrott, jobbade med teori först, och våran lärare frågade hur många det va som hade tänkt vara med på idrotten idag.. bara 2 tjejer räckte upp handen och han blev förbannad och sa att alla skulle gå till skolsyster och fixa sjukintyg annars skulle vi få frånvaro.. aja, alla gick inte dit, men jag gjorde det iallafall, fick sjungintyg på att jag va förkyld o inte kunde vara med, så jag klarade mig iallafall :P.. sen så spelade jag lite bajs pingis med fisk eftersom vi hade "slutat" och inte hade nåt o göra, drog upp till sporthallen för o vänta på anna med fisk, sen satt vi där ett bra jävla tag, ingen orkade röra på sig O.o sen följde vi med anna till bussen och det va jätte jobbigt att gå dit! och sen så for hon hem, vi väntade på bussen blablabla... åkte hem osv. Och nu sitter jag ensamen hemma, käkat 2 skitiga gorbys idag och är jävligt hungrig, får väl klara mig ändå, finns bara 2 möggliga mackor o käka annars o det är jag inte så jävla sugen på.. och sandra tycker mina lekar är tråkiga :( bara du som är en tråkig person att leka med! :O... aja, pallar inte skriva mer..

Pejjz /n
s <3

oh yeah, we are street.

onsdaag

jag vill bli en av dom där bloggarna som bara klagar på mitt liv på internet så att folk kunde tycka synd om mig och visa lite sympati

vad har hänt idag.. som vanligt inte ett skit.. försovde mig inte iallafall inte idag, träningsvärk som satan sen igår iallafall. aja, dagen började med att jag klagade och svor på varenda jävel i klassrummet, toffe tar min plats, stefan är den han är, maran försökte vara söt, tuzz sliter i bordet och elisabeth säger att jag ska vara tyst.. att jag ska sluta svära o skrika könsord i klassrummet, jag har väl rätt till min åsikt? O.o.. hon tyckte att det räckte med svordommar för hela termin iallafall.. gjorde inte så mkt på första lektionen, gjorde som vi skulle.. skriva av det hon skrivit på tavlan, fattar dock inte vad i helvete det skulle vara bra för, förstog inte ens vad det va för uppgift vi skulle göra... Menmen, gick ut och rökte med väniväni o tobbetobbe, kom en fotograf när vi va ute o rökte som skulle fota lite i skolan till skolkatalogen, hon tyckte att jag hade en mysig dress (i am the icebear.) och tyckte att jag verkade kramsugen, frågade om hon ville ha en kram, men tydligen inte.. så jag kramade väni och tobbe istället :') och hon var supersnabb med att ta bilder på oss, hon tyckte väl att det var häftigt att det finns tre stycken killar på bauer som kramar varandra samtidigt.. lite halvmysigt ändå, kan inte säga att jag njöt av det.. men det gjorde jag (a)... ajo, eftersom vi inte hade nån rast när jag gick ut rusade jag upp till klassrummet och satte mig och såg söt ut som den lilla ängel jag är.. efter ca. 10 min så kommer fotografen dit också, o ska fota när vi sitter o arbetar O.o.. haha, så fort hon kollade mot vårat bord kom elisabeth o smög o ställde ner daniels cola på golvet (säg inget till jari!!!!! haha) och ja.. hon fotade runt i klassrummet och vi jobbade..... aja skit lektion iallafall, sen så var det ju dags för lunch också, trodde det skulle bli bra mat på skolan idag, äckliga fittpinnar och penatis.. och sen var det ju bara pingis liiiiir hela lunchen (nästan). Ganska kul ändå att jenny skickar sms till väni varje gång hon får en kram av mig :) mysigt värre.. andra lektionen skulle vi skriva om nån person som är känd osv. Jag håller på att skriva om Malcolm X.. eller ja.. satt inne på apberget hela lektionen typ, men varenda jävel är ju osocial så man blir ju gråtfärdig. Och nu har jag skrivit såhär lagomt långt inlägg igen....... men ska inte glömma o skriva att jag gick till min buss med dennis!! och vad har jag gjort mer idag.. ingenting i princip, jan ringde mig en stund, men snackade bara med lusen typ :P jan har iallafall fått en stationär nu.. riktigt nice. Och just nu sitter jag här i min ensamhet och fildelar och saknar sandra, lippo har skrivit på msn ser jag nu också.. eller.. han skrev när jag började skriva det här inlägget typ, men som att jag pallar ta tag i musen och dra den så långt ner på skärmen för att trycka på en knapp.. jobbigt ju.. men ska väl ta o sluta skriva nu antar jag, ni pallar nog inte läsa mer så.. om ni ens orkat läsa hit.. Gjort en bild i ps idag också.. orkade inte lägga ner tid, känner att jag verkligen inte orkar göra nåt avancerat så jag chillar chillar chillar bara..
aja, bilden finns ca 10cm ner.

Tänkte bara skriva att jag kom på en "rolig historia" för några dagar sen också, men varenda jävel tycker ju att den är dålig, men jag är ingen tråkig människa så jag bjuder på den!

"Kalle och Erik var ute och gick, dom gick förbi ett äppelträd och Erik sträckte sig efter ett äpple och Kalle säger 'Vad gör du?!' Erik kollar snett på Kalle och svarar 'Palla!!'"

Erkän att det va lite humor?..

Pejjz /n
s <3

seeg

sitter o degar som fan o kände att det va dags för ett blogginlägg :]

aa, dagen började väl nästan som vanligt förutom att jag vaknade tidigare än tidigast idag, va uppe halv sju faktist :S.. inte likt mig, drog till skolan med sju bussen och va där i lagom tid O.o.. första lektionen va rörlig bild och toffe hade fått för sig att jag skulle vara speaker-röst till en innebandy film som markus ville att han skulle redigera.. kan inte säga att jag ville egentligen men hellre det än att läsa i nån bok som dom andra fick göra :P.. skulle ju ha inlevelse i skiten också.. gick ju inte direkt bra om vi säger så :P. Förkyld också, låter som att jag är typ förbannad ena sekunden sen nästa är jag lyckligaste människan på jorden.. lite halv seeegt.. och på lunchen... vafan gjorde jag på lunchen..? seriöst, om nån vet vad jag gjorde så skriv ffs.. kmr inte ihåg, bara att jag spelade pinigs en stund.. men va inte mkt.. ajo jusste, visade en film på rörlig bild lektionen ocksåååå.. men nog om mig................................... not. Då kör vi igen, andra lektionen va.. vafan vare? mitt minne är fucked up.. skulle jobba i flash iallafall, kan ju garantera att mina knappar vart snyggare än vad ni nånsin kan få tag på, jag är helt enkelt bara grym! sen drog mig upp på stan med VÄNI, spenderade mina sista riksdaler på en subway macka.. känns lite ovärt nu i efterhand, men helvete så god den var.. helt underbart! sen efter subway drog jag o väni ner mot kebab city där vi träffade chet :'D.. mysigt värre, chet bjöd väni på käk och jag satt där lite halvhungrig men lycklig ändå, fick en dricka av chet, sen fick jag en liten bit av hans pizza också :). Sen 15:40 bussen hem, jag låg och sov hela vägen hem, lippo satt och kollade på mig, det känns som att jag fick väldigt konstiga blickar.. men sen for vi hem till mig, satt o chillade ett tag, blocken på apberget va borta så nixy va lycklig, slängde av sig alla kläder, hoppade ut genom fönstret, gjorde helikoptern mot grannen.. aja, sen drog vi o tränade iallafall.. o vafan kan man säga om när man tränade..? skit samma.. for hem till mig lite senare när vi va färdiga.. eller vänta.. jag glömde nåt nu.. just ja! fick några fina bilder på lippo i duschen också :) kommer upp imorgon om jag pallar, sen har jag bara sett ett lost avsnitt idag och nu sitter jag här o skriver denna feeeeta blogg som just du håller på att läsa just nu.. Fan vad jag pekar ut personer i varje mitt inlägg typ.. hoppas DU DU DU känner dig träffad iallafall.. men ska fan sluta skriva nu, skrivit alldess för mkt för en dag.. dont be hatin'!

tänkte bara tillägga att nixy saknar sin sandra :/

Pejjz /n

s <3

Måndag

a okey HEJ! :D idag har det inte hänt så mkt heller, maran bjöd på kebab på lunchen o när vi kom tbx till klassrummet trodde jag att det va nån jävla bugg på min apis användare.. stog att jag va hjälpadmin.. trodde jag såg i syne, men så var det inte O.o.. lilla mojoj tyckte att jag var så duktig att jag skulle vara hjälpadmin :P.. Sen så vart väni arg på mig och han hatar mig nu också för att jag är hjälpadmin :/ men inte direkt nånting jag bad om :(.. och det är lite halvfail på mig, men jag försökte iallafall försvara mig! Daniel spammade i chatten @ apis och jag va tvungen att ge han en timmes bann från chatten, och daniel blev jätte arg, sprang fram till mig, knuffade omkull mig, skulle banna min användare från apberget i 24 timmar.. men klarade mig.. en stund.. sen kom toni will som en galen hund från ingenstans o knuffar mig också, nertryckt på golvet och helt utan hjälp. Daniel trycker fel, skulle banna min användare i en timme.. han trycker på 24... visst har jag hört talas om maktmissbruk, men att banna sig själv.. det ser inte riktigt bra ut O.o... aja, blir lost snart igen :D (tror jag blivit beroende av det :O).
Men innan det måste jag bara säga till min älskade väni att jag älskar honom, han är mitt ljus! min solstråle i mina mörka dagar, stiger in genom dörren med ett underbart leende, jag älskar dig. Please dont hate me :/ <33


Pejjz /n

s <3


Lost idag också

Japp, suttit och nördat lost hela dan idag också, snart klar med säsong ett iallafall :P Annars har jag väl bara suttit och degat hela dan, lyssnat på the voice och apberget mest typ. Och ibland så blir man ganska arg på folk som inte ens vet vad "fildela" betyder... det är sjukt, vi lever liksom på 2000-talet och det finns människor (i min ålder) som inte vet vad fildelning är.. Det är nåt fel på dagens människor.. aja, blir väl lost nu igen, måste snart fixa säsong två också O.o..

Pejjz /n
s <3

lördag

ja, den här dagen sög ju kuk kan man säga... det enda jag har gjort är att kolla på lost från jag vaknade och jag kollar fortfarande, ska nog kolla i sömnen också.. inte hänt nåt speciellt alls idag... eller jo, mina gratis sms är snart slut, vilket suger ganska hårt det med. försökt fixa pengar så jag kan fylla på, men inte särskilt lyckat det heller, dock har exakt lika många besökare på min blogg tre dagar i rad nu, och ni måste tydligen tycka om mig väldigt mycker eftersom ni fortsätter läsa O.o.. aja, ska fixa blogg-layout till seb snart sen blir det väl mer lost..

Pejjz /n
s <3

STREEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!

yes, idag hände det! JB Goes Street finaly!.. aja, dock sämre än vad jag trodde det skulle vara :( men kul ändå :] Men ska ta lite om vad som hände igår först, lippo va här, han va trött som satan, tog en bild på han när han sov o gick in i apberget chatten o klagade på att han snarkade, sen så skrev kvarre att jag skulle lägga mig naken bredvid han o ta bilder.. sagt och gjort, haha :D aja, var väl det roligaste med igår iallafall. Dagsläget: Vaknade vid kvart i 7, hade väldigt svårt att somna igår när lippo låg och snarkade och vred på sig och försökte hålla om mig i sömnen hela natten, men kom upp iallafall och vi gick som vanligt till bussen när bussjäveln kommer för tidigt så vi måste springa till bussen, och när vi kommer fram till dörren på bussen så stänger han dörren.. dålig stil det där.. aja, vi fick åka iallafall (a).. Och började skolan kvart över 8 och hade nåt samtal med våran mentor om våran frånvaro osv. själv så har man 4% frånvåro, woohoo! aja, första lektionen var bara jobbig eftersom jag lämnade datorn hemma, och på lunch gick jag upp på stan o träffade sandra.. i typ en kvart sen dissade hon :( aja, andra lektionen hände det inte så mycket på direkt, jag och toffe fick sätta upp projektor och högtalas för jb goes street, så var väl ganska soft där. Sen så kom lippo till jb också, hade riktigt tråkigt den lektionen asså.. eller.. ganska kul med en vanlig lektion, sen vid kvart i två ungefär, gick jag o mötte sandra på stan igen och slet med henne ner på jb för att vara lite street, sen så var det ju som det va där.. dock fet dunk musik med mig, bruno, woggy, daniel och nemc! jävlar så vi steker asså!.. men satt väl mest ner hela tiden och hade allmänt tråkigt, men fick vara med sandra iallafall :].. och nu sitter jag ensammen hemma och har extremt tråkigt, samma gamla musik i spelningslistan, samma p12or som tjatar på msn, samma tråkiga blogg jag skriver i.. och jag får inte träffa sandra på hela helgen! (tyck synd om mig! :( ).. aja, pallar verkligen inte skriva nåt mer nu, undrar du över nåt så lämna en kommentar eller nå skit.. avslut med en feeeeet street bild!

Pejzz /n
s <3

Rubrik O.O

kom nyss hem från skolan igen då, och självklart ska det komma en jävla bil och köra i en vattenpöl så man får fullt med vatten på byxorna när man går från bussen.. blir så jävla less, och vad har hänt idag.. inte mycket, träffade min kontaktperson vid tre tiden och träffade sandra en stund på lunch.. eller jo just det, det roligaste som hänt idag är ju att jag o sandra lurade dennis att det va slut mellan oss sen skulle jag gå o "prata" med sandra på min lunch och dennis följde självklart med och han blev ganska förvånad :D men han blev väl ganska sur på mig också.. dock värt det! o nu sitter jag här o smsar med sandra o väntar på att lippo ska komma hit.. trött som satan som vanligt, och hatar det här regn vädret.. fyfan, våran idrotts lärare är inte så inne på det här med "JB Goes Street" men jag sa att han skulle va lite street ändå så han fick prova min tröja, haha riktigt snyggt ju :D fick dock ingen bild :(.. aja, nu har nu slösat bort ca 1 minut av erat liv med att läsa min blogg, hoppas ni tycker att det va värt det, vet inte om ni tycker att det jag skriver är intressant eller bortkastad tid.. dock så har jag väl inget bättre för mig, just! försovde mig i morse också :) försovit mig varje dag den här veckan förutom igår, men då kom jag sent till skolan ändå för sandra tappade bort sitt busskort >.<.

Eftersom jag är en rolig människa som vill lägga in bilder/filmer i min blogg men inte har någon bild som man beskriva den här dagen så får ni helt enkelt nöja er med en feeeeeeeeeeeeeeet steeeeeeeeeeeeek bild på mig.. skit nixy..


Pejzz /n
s <3

Skit

Japp, hemma från skolan igen dåra.. mår dåligt som satan och har väldigt väldigt ont i huvet, och ingen jävla alvedon fanns det hemma.. Får väl försöka klara mig ändå. Tobbe va iallafall lite halvsur på mig idag pga youtube videon (a) och jag vet att ni är lite avundsjuka på väni för att "I made him hiphop" idag, passar ganska bra i baggy jeans och min tröja faktist :] och sandra har tappat sitt busskort idag, starkt jobbat där! :P Och inte fan orkar hon gå o försöka fixa tbx det heller.. aa, vette fan vad jag kan skriva om vad som hänt mer idag... Ajo! JB Goes Street på fredag 14:00-18:00, be there, be ghetto, get loose :D alla älskar min affish också.

Pejzz /n
s <3

Skolan

Ajo, sitter på skolan just nu, och nånting underbart har hänt! ni kan aldrig gissa vad ;) Fick en block på mitt internet för 2 veckor sen för jag överstigit bandbredden som man får (a) och idag försvann blocken! :D Kommer nog med ett annat inlägg när jag är hemma också :P... aja, byebye devil and hello heaven

Bloggning

Har tänkt på en grej, det här men bloggning. Det är ungefär samma som att man skriver en dagbok förutom att man låter och vill att andra ska läsa den.. Det är lite halvkonstigt..

En sak jag glömde skriva igår var att jag råkade ge väni en bula :(.. inte meningen, hoppas att du förlåter mig. Dock så var väni deppig idag, eller så va han sur, han ville inte prata med mig iallafall :(.. Och i morse så försvode jag mig mer än satan asså, farsan väckte mig inte i morse, jag som ville komma tidigt till skolan eftersom vi ska kolla våra stämningsvideos som vi har gjort, men det skiter väl farsan i.. går bra att väcka mig alla dagar förutom idag tydligen, aja sprang till e4an för att ta en buss därifrån (eftersom det inte gick några fler inne i husum) och va tvungen att betala för den bussen också.. hm.. jag betalade för att ta mig till skolan.. va nog första och sista gången det händer O.o. Nåt jag måste få sagt också, ibland blir jag faktist väldigt, väldigt less på små fjortisar. Nämner inga namn så ingen behöver känna sig träffad :) finns dock inte bara en, finns flera av dom! dom kommer att ta över sverige! Nej usch, det får vi verkligen inte hoppas... aja, kom nyss hem från skolan o sitter o väntar på att sandra ska hit, får ta o städa lite innan, dricka upp min saft och bädda sängen. Sen får vi väl hoppas på att allting blir bra :] oj usch förfan, sitter o lyssnar på musik och min spelningslista är väl ganska så blandad om man säger så, kom en gammal kusken låt och winamp dampade sönder så låten laggade fram o tbx på samma ställe.. men tyck inte synd om mig för det, jag stängde av högtalarna :) Och jag vet inte vad ni tycker, men vissa folk är lite konstiga, fick verkligen inte lägga upp den här filmen på youtube men fan... jag är som jag är, förlåt mig nu ***** (a)



Pejzz /n
s <3

P.S. Jag älskar väni, väni, väni, väni, väni, väni, väni :D

Livets balansgång...

jag har en ängel på min axel men en djävul i mig

vad har hänt idag.. jo, seg jävla skola som man verkligen inte pallar egentligen, och träffade sandra en stund och råkade slita omkull henne också (förlåt :( ) Och men äntligen har dom fixat.. eller ja.. fixat o fixat, dom har iallafall lagt på nånting som ska likna asfalt på vägen utanför mitt hus.. Idioter som inte kan lägga vanlig asfalt direkt :S.. Och måste bara få säga att dennis är lite svettig :) trött som satan är jag också, lovar att dennis kommer klaga på att han hittat ett stavfel här nånstans också. Just ja, om ni hittar nåt stavfel nånstans i min blogg så käften förfan, ni förstår vad jag menar och pallar inte bry mig om ett ord är felstavat, bättre på svenska än dig, dig och du ändå. Ajo, luktar jävligt gott nu för tiden också, min kära mor var så snäll och gav mig en jean paul parfym i födelsedags present :] dock så fick jag den lite senare än när jag fyllde år.. men vad ska man göra, luktar fortfarande gott O.o och dennis tror att han är bra i ps o gör nästan likadana bilder som mig.. ne fyfan, har skrivit för mycket om dennis nu, bara för det ska jag inte skriva hans namn på en vecka här.. eller nåt, han är så konstig så jag vet inte om jag klarar att inte skriva det. Och jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att jag har skrivit jävligt onödiga saker här just nu? skit samma, ert problem om ni vill läsa vidare eller stanna :) Jag o toffe ska kanske börja sända web-radio på skolan också, lyssna varje dag måste ni göra! Kommer bli fett roligt iallafall. btw, träffade en enormt jobbig fjortis idag också, förstår mig inte på dom... finns mycket att klaga på här men jag ska vara lycklig eftersom jag är en lycklig människa.... not..
Orkar inte skriva mer! är hungrig, du, du och du vill va som mig, punkt slut.

Avslutar med en porrbild iallafall O.o

Trååååk

Jag har enormt tråkigt, har gjort banner till dennis blogg iallafall.. (http://zinned.blogg.se) sitter här som ett jävla fån och typ stirrar på skärmen i hopp om att the ring bruden ska krypa ut.. men det händer fan ingenting :O Sitter o dunkar basketball med bow wow också O.o bra låt iallafall :] Tror fan jag ska ta o se på bel-air eller two and a half men nu.. har ju inte direkt nåt bättre för mig..

Yeah, now basketball is my favorite sport
I love the way they dribble up and down the court
I keep it so fresh on the microphone
I like no interruption when the game is on
I like slam dunk, to take me to the hoop
My favorite play is the alley-oop
I like the pick-and-roll
I like the give-and-go
In this basketball, Bow Wow, let's go




Saknar sandra gör jag också, tur iallafall att jag får träffa henne imorgon för att hon ska praoa på team sportia :D woohoo!
ni är lite avundsjuka på att vi är så söta också (a)



aye Pejzz /n
s <3

Ont i handleden

eller inte direkt handleden, lite ovanför handleden faktist, tror jag snurrat cigarett för mycket :O skit ont i muskeln ovanför handelden, och ont i huvet ha jag också. Nu ska jag sitta här och klaga på mitt liv hela tiden :D ne det ska jag inte, men jag har så in i helvetes tråkigt, såg nyss lite av idol och självklart ska jesper det aset förstöra so sick. Fan otroligt att hans en fått gå vidare... Aja, fildelat lite idag faktist, gick på ica o köpte en fil och gav filen till kylskåpet, men säg inget till någon, folk kan ju få reda på att jag seedar :O. Min mobil vägrar fungera nu också :S.. Skit samma, laddar upp en bild på mitt trådlösa så ska vi se om vänis tröja kan lysa litegranna ;)


I'm stuck in a basement.......

Fan jag älskar bel-air :D

i'm stuck in a basement sitting on a tricycle
girl getting on my nerves
going out of my mind i thought she was fine
dont know if her body is her's


Spinn

jag vill vara häftig :(

ajajaj............

mig har jätte ont i ryggen och träningsvärk, enormt ont i knäskålen för att jag springer in i bord när jag spelar pingis.. Påtal om pingis; Jag äger. Då fick jag det sagt också :D och nissy saknar sandra jätte mycket :(.. och nu orkar jag inte skriva mer, förutom att min fot precis somnat :O

och en jättefin bild på hur mitt öga var i morse :)

Snurra cigarett

Det här e vad jag gör när jag har tråkigt O.o


Be afraid, be very afriad.

Är jag smart när jag kommer på att jag har en blogg efter 7 månader? :S
Be afraid!!


O.o

aha, kom på att jag hade en blogg också ja... och jag vet inte vad jag ska skriva här, tänkte bara medela att sandra är snygg :)

RSS 2.0